Novinky

Novinka FOODIO™ svým složením překonává nejen fast-food, ale také běžná jídla. Stojí přitom jen zlomek jejich ceny.

FOODIO™ je pro ty, kteří nestíhají vařit, nebo na to prostě nemají náladu. Je to zdravá alternativa k polotovarům a jídlům z fast-foodu, která je hotová za chvíli.

Zakladatele a tvůrce receptu FOODIO™ Luboše Jurgu přivedla na myšlenku vytvořit nový produkt vlastní potřeba: „V obdobích stresu s nulové motivace jsem začal uvažovat nad produktem, který by mi usnadnil přípravu vyvážené stravy. Hledal jsem produkt, který by mi dodal všechno, co potřebuji, pomohl mi lépe zvládat stres a celkově mě nakopl.“

Luboš Jurga

S tím, co našel na trhu nebyl úplně spokojen. Vše obsahovalo sóju, umělá sladidla a aroma, laktózu, cukr či vitamíny a minerály ve špatně využitelné formě. Proto se rozhodl přijít s vlastním receptem.

Luboš měl za sebou již několik zkušeností s podnikáním (rozbíhal zastoupení jedné značky doplňků výživy pro Českou republiku) a jako certifikovaný výživový poradce se vyznal iv tom, co tělo k dobrému fungování potřebuje. Doladění receptu FOODIO™ do dokonalosti však trvalo více než rok.

„Byla to dlouhá cesta studování, analýz, testování a nekonečných konzultací s různými odborníky. Dokonce jsem už měl vyrobenou první várku a rozhodl jsem se změnit recepturu, protože jsem s tím nebyl na 100% spokojen,“ vzpomíná Luboš.

Příprava FOODIO™ je velmi jednoduchá – stačí prášek smíchat s vodou a protřepat.

FOODIO™ příprava

Je vhodné jako oběd či večeře, ale lze jednoduše použít i pro přípravu různých dezertů. Na přípravu výborných palačinek například stačí dvě odměrky FOODIO™, 1,5 dcl rostlinného nebo běžného mléka a jedno vajíčko (těsto na cca 3 palačinky).

V čem je FOODIO™ jiné než jiné náhrady jídla v prášku?

Při výběru surovin do tohoto výrobku se nehledělo na cenu, ale na jejich kvalitu a funkčnost. FOODIO™ obsahuje suroviny rostlinného původu bez lepku, laktózy, sóji, cukru či umělých aroma a sladidel.

FOODIO™ není jen náhrada běžného jídla. Podporuje správné trávení, imunitu a psychickou pohodu. Díky němu ušetří každý na drahých doplňcích stravy.

FOODIO™ obsahuje tyto unikátní složky:

  • všechny potřebné vitamíny a minerály
  • bílkoviny z rostlinných zdrojů – hrách, dýně, rýže, mandle a len
  • kvalitní tuky z mandlí, lněných semínek a MCT tuků vhodných pro mozek, svaly a během redukční diety
  • extrakt z rostlin ashvagandha (KSM-66) a gotu kola, které přispívají k lepšímu zvládání stresu
  • probiotika a prebiotika pro dobré trávení a zdravá střeva
  • betaglukany pro lepší imunitu
  • slazené „odhořčenou“ stévií Rebaudioside A 98 % (výtažek z nejchutnější části stévie)

I přes použití nejkvalitnějších surovin se podařilo udržet cenu FOODIO™ na velmi příznivé úrovni – jednu porci, která se výživovou hodnotou rovná plnohodnotnému jídlu, si umíš dopřát za cenu jedné kávy .

 

Dostupné jsou několik příchutí

FOODIO™ má takovou konzistenci, jakou si člověk namíchá. Jsou v něm cítit kousky oříšků, aby se podpořilo žvýkání a dá se z něj udělat řidší „smoothie“ i hutnější „kaše“. Kromě základní varianty myslel Luboš i na ty, kteří preferují sladší chuť a tak vznikly verze s příchutí.

ESSENTIAL – je ideální pro následné dochucení dle osobních preferencí

RASPBERRY – dochucené sušenými malinami

CHOCOLATE – dochuceno výborným kakaem a přírodním vanilkovým aroma

VANILLA – jemný nádech přírodní vanilky

CAFÉ MOCHA – kávová chuť s obsahem kofeinu jako běžné espresso

Dárek zdarma k nákupu

K první objednávce obdrží každý dárek. Podle počtu balení může dostat odměrku na dávkování, shaker a praktickou kapsu na cesty.

Co říkají na FOODIO™ ti, co už měli možnost jej vyzkoušet?

Způsob jak zařadit FOODIO™ do svého jídelníčku si najde každý. Ať už si moderátor, který spěchá na ranní natáčení, maminka která neví kde jí hlava stojí, nebo vrcholový manažer který má 5 minut mezi mítinky.